Étterem Mester - Magyarországi étterem kereső

Étterem Mester jogi nyilatkozat, adavtédelmi nyilatkozat, használati feltételek.Regisztráljon látogatóként

Gyorslinkek
Webáruház bérlésHasználati feltételek és jogi nyilatkozat

Az Étterem-Mester (www.etteremmester.hu) webhely használati feltételei, jogi korlátozások, adatvédelmi nyilatkozat

A webhely használata előtt kérjük, olvassa el az alábbi használati feltételeket. A webhely használatával Ön elfogadja az itt foglalt feltételeket a Magyar Köztársaság ide vonatkozó jogszabályaival együtt és azokat önmagára nézve kötelezőnek fogadja el. Amennyiben nem fogadja el az itt foglalt feltételeket, ne használja ezt a webhelyet.

A Webhely tartalma

A Webhelyen található Tartalmak kizárólag tájékoztató jelleggel kezelendők. A Tartalmak jóhiszeműen kerültek feltöltésre; a Tartalmakra, azok pontosságára, teljességére a Webmasters-Informatika Kft. nem vállal garanciát. A Webmasters-Informatika Kft., és annak alkalmazottjai nem vállalnak felelősséget a jelen Webhely Tartalmai alapján keletkezett közvetlen, vagy közvetett károkért, profitkiesésért. A Webhely tartalmazhat olyan hivatkozásokat (hiperlinkeket), amelyek más webhelyekre mutatnak, ezek a Webmasters-Informatika Kft.-től független harmadik felek birtokában lévő webhelyek, ebből adódóan a Webmasters-Informatika Kft. nem vállal semmilyen felelősséget a hivatkozott webhelyek tartalmáért, az azokon keresztül elérhető termékekért, szolgáltatásokért.

Használati feltételek, szellemi tulajdon, szerzői jog

Jelen webhelyen (a továbbiakban "Webhelyen") található szöveges, képi, audió, videó tartalmakat, szoftvereket, vagy bármilyen egyéb tartalmat (a továbbiakban "Tartalom") Ön nem jogosult lemásolni, módosítani, felhasználni, újra előállítani, előadni, nyilvánosan közzétenni, terjeszteni, vagy bármilyen más kereskedelmi céllal felhasználni. A Webhelyen található Tartalmak más webhelyen, vagy számítógépes hálózati rendszereken való használata tilos.

A Webhelyen minden olyan Tartalom, amit nem a Webmasters-Informatika Kft.-vel, mint a weboldal tulajdonosával és üzemeltetőjével üzleti kapcsolatban lévő harmadik fél (a továbbiakban "Harmadik fél") töltött fel a weboldalunkra a weboldal szolgáltatásain keresztül, vagy amelyeket a Webmasters-Informatika Kft. nem Harmadik féltől kapott direkt a weboldalra való feltöltés céljából, a Webmasters-Informatika Kft. szerzői jogi védelme alatt állnak, azok a Webmasters-Informatika Kft. szellemi tulajdonát képezik. A Harmadik féltől kapott Tartalmak szerzői joga automatikusan a Harmadik felet illeti meg amennyiben erről a Harmadik fél máshogyan nem dönt.

A Harmadik féltől származó Tartalmakért, azok hitelességének, pontosságának, helyességének, teljességének, eredetiségének, forrásának tekintetében, illetve bármilyen egyéb vonatkozásban a Webmasters-Informatika Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. A Webhelyen található Tartalmakat Önnek jogában áll olvasni, illetve kizárólag nem kereskedelmi céllal és nem nyilvános terjesztés céljából jogában áll kinyomtatni, abból rövid kivonatot készíteni és ezt továbbadni a forrás, azaz a Webhely nevének (Étterem-Mester), címének (http://www.etteremmester.hu) és a Webmasters-Informatika Kft. nevének megjelölése mellett.

Az Étterem-Mester logója szintén szerzői jog védelme alatt áll, azt előzetes írásbeli engedélyünk nélkül nem másolhatja le és nem használhatja fel.

A Tartalmak, vagy a Tartalmak bármely részének bármely egyéb, írásos engedély nélküli felhasználása szerzői jogi jogszabályba ütközhet. A jelen használati feltételekben rögzítetten túlmenően a Webmasters-Informatika Kft. semmilyen egyéb jogot nem engedélyez a Webhellyel kapcsolatban beleértve a Webhelyhez automatizált eszközökkel való hozzáférést és a Webhely Tartalmainak bármely részének ilyen módon történő letöltését, vagy a weboldalon automatizált módszerekkel való keresést.

Az Étterem-Mester weboldalt nem használhatja nem megfelelő céllal. Nem kerülheti meg a weboldal rendes használatának lépéseit és a weboldal biztonsági rendszerét, és semmilyen egyéb módon nem jogosult a weboldal működésének veszélyeztetésére, zavarására.

A jelen használati feltételek megsértése esetén Ön azonnal elveszti a Webhely használati jogát és minden, a Webhelyről letöltött, lemásolt Tartalom azonnali megsemmisítésére köteles. A Webhelyen található Tartalmak tekintetében a Webmasters-Informatika Kft. minden ésszerű intézkedést megtesz annak érdekében, hogy azok harmadik fél szellemi tulajdonjogát ne sértsék.

Amennyiben Önnek a Webhelyen található valamely Tartalom szerzői jogaival és/vagy szellemi tulajdonjogával kapcsolatos észrevétele van legyen az a Tartalom a Webmasters-Informatika Kft. tulajdonában lévő Tartalom, vagy Harmadik fél által feltöltött, illetve a Webmasters-Informatika Kft. számára átadott Tartalom, úgy kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a Webhely kapcsolatfelvételi oldalán szereplő elérhetőségeink valamelyikén, köszönjük.

Regisztráció

Mind hirdetőként, mind pedig látogatóként a regisztráció ingyenes.

A regisztráció a weboldal regisztráció menüpontja alatt elérhető, megfelelő űrlap kitöltéssel kezdeményezhető. A regisztrációt a weblap üzemeltetője saját belátása szerint nem köteles elfogadni.

A felhasználó a regisztrációs űrlap kitöltésével kijelenti, hogy minden, a regisztrációs űrlapon megadott adata pontos és teljes.

Egy regisztráció egy felhasználóra érvényes, a belépéshez szükséges felhasználónév és jelszó párost másokkal megosztani tilos. A regisztráló kizárólagos felelősséget vállal a regisztráció során megadott adatok helyességéért, a weboldal jogszerű és tiltott eszközök nélküli használatáért, a weboldalra való belépéshez használt felhasználónév és jelszó páros titokban tartásáért.

Az Étterem-Mester üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot, hogy saját belátásuk alapján bármely felhasználót ideiglenesen, vagy véglegesen kitiltson a weboldalról. A kitiltott felhasználók e-mailben értesítést kapnak a kizárás tényéről, és ők a továbbiakban nem jogosultak a weboldal használatára, illetve más felhasználónévvel sem kísérelhetik meg újra a regisztrációt.

A nyilatkozat megváltoztatása

A Webmasters-Informatika Kft. fenntartja a jogot a jelen nyilatkozat előzetes bejelentés nélkül történő módosítására. A módosítást mindig a jelen weboldalon tesszük közzé feltüntetve az utolsó módosítás dátumát is.

Utolsó módosítás: 2008.11.18.
Keresés
Copyright 2008-2018 Étterem-Mester