Étterem Mester - Magyarországi étterem kereső

Torkos Csütörtök 2010 - Fogyasszon el egy ebédet, vacsorát féláron Ön is 2010. február 18-án! Étterem lista, csatlakozott éttermek listája.Regisztráljon vendéglátóhelyet

Regisztráljon látogatóként

Gyorslinkek

Torkos Csütörtök 2010 - a csatlakozott éttermek listája

Torkos Csütörtök 2011 információkért kattints ide!

A Torkos Csütörtök 2010 programhoz hivatalosan csatlakozott éttermek listájának megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen be!

Regisztrációhoz kattintson ide!

... és még pénzt is kereshetsz. Jelentkezz be és keresd a Pro24-et!

Torkos Csütörtök 2010. február 18.

Idén, 2010-ben is lesz Torkos Csütörtök!

A 2006 óta minden évben megrendezett, évről évre egyre nagyobb sikert arató Torkos Csütörtök az idén is megrendezésre kerül. Az idei Torkos Csütörtök nap: 2010. február 18.

A Torkos Csütörtök napján a felhíváshoz csatlakozó éttermek azt vállalják, hogy az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt biztosítanak.

A korábbi évek tapasztalata alapján mindenképen érdemes a kiszemelt éttermekben időben, akár egy-két héttel előre helyet foglalni! Ebben lesz idén is segítségére az Étterem Mester! Amint elérhető lesz a csatlakozó éttermek listája, ezen az oldalon jelezni fogjuk! A lista napokon belül elérhető lesz!

Az éttermek számára a regisztráció már nyitott, a vendéglátóhelyeknek 2010. február 10-ig van lehetőségük regisztrációjukat leadni. A regisztráció legegyszerűbb módja az online regisztrációs űrlap kitöltése Kattintson ide!

A csatlakozás feltételei a tavalyi évhez viszonyítva nem sokat változtak, azaz a hivatalosan csatlakozott éttermek az alábbiakat vállalják:
  • 50% kedvezmény az étel- és italfogyasztásból, a számla végösszegéből
  • 2010. február 18-án egész nap, a teljes nyitva tartási időben
  • az ’a la carte’ kínálatból (a Torkos Csütörtök hetén és az azt megelőző héten használt ’a la carte’ étlap és itallap választékának és árainak teljes körű megtartása)
  • készpénzes és bankkártyás (amennyiben lehetőség van rá az év többi időszakában is) fizetési mód elfogadása.
  • Külön erre az alkalomra készített úgynevezett „Torkos Csütörtök”, azaz szűkített menüsorral az akcióban részt venni nem lehet.
  • Adatszolgáltatás kérdőív kitöltésével. (A csatlakozó szolgáltató vállalja, hogy az akció hatékonyságmérésének céljából a Magyar Turizmus Zrt. által összeállított elektronikus szakmai kérdőívet kitölti és a Magyar Turizmus Zrt. számára 2010. február 28-ig visszaküldi. Az eredményeket a Magyar Turizmus Zrt. az akcióban résztvevők számára eljuttatja.)

A Torkos Csütörtök kedvezmény csak helyben fogyasztásra vonatkozik. (Elvitel esetén az éttermeknek nem kell kedvezményt adniuk.)

Azon éttermek jelentkezését, amelyek ellen 2009-ben jogos panasz merült fel, a 2010-es évre a programot megszervező Magyar Turizmus Zrt. nem tudja elfogadni. Ezen felül, mivel a Torkos Csütörtök a Magyar Turizmus Zrt. bejegyzett védjegye lett, az a továbbiakban nem használható azon éttermek számára, akik regisztrációjukat nem adják le! A regisztráció továbbra természetesen is teljesen ingyenes!

Étterem-tulajdonosok, étteremvezetők számára minden további információ, feltétel, kontakt információk, stb. a következő oldalon találhatók: kattintson ide!

 

Keresés
Copyright 2008-2018 Étterem-Mester