Keresse az Étterem Mester Kupon programban részt vevő éttermeket!
Fregatt Arizona Pub
|
További ajánlataink - Ha a fenti étteremhez hasonlót keres
Értékelés, vélemények
Emõd - 2011-08-08 15:02:26 |
*****
|
A féltő gonddal kiválogatott friss bélszínt hagyományos metódussal pácoljuk és érleljük, tesszük ezt azért, mert Vendégeink kedvelik ezt a fajta technológiát illetve tiszteljük a hagyományainkat nem feledve és alkalmazva azonban az új technológiákat más ételeknél. És, hogy mit takar a hagyományos metódus? A gondosan lehártyázott bélszínt diszkréten mustárral és egy házilag készített borskeverékkel dörzsöljük be, majd vékony olajréteggel fedjük és pergamenpapírba csomagolva tároljuk, érleljük felhasználásig. Ez egy 7-10 napos terminus, mire kellő puhaságát és élvezeti értékét eléri a steak.
Értékelje ezt a vendéglátóhelyet Ön is! Jelentkezzen be weboldalunkra és ossza meg velünk véleményét!
|