Étterem Mester - Magyarországi étterem kereső

Torkos Csütörtök 2012 - Fogyasszon el egy ebédet, vacsorát féláron Ön is, 2012-ben is! Étterem lista, csatlakozott éttermek listája.Regisztráljon vendéglátóhelyet

Regisztráljon látogatóként

Gyorslinkek

Torkos Csütörtök 2012 február 23.

2012-ben is megrendezésre kerül a Torkos Csütörtök, az időpont 2012. február 23.

2006 óta rendezi meg a Magyar Turizmus Zrt. a Torkos Csütörtök programot, melyet már talán senkinek sem kell bemutatni. Torkos Csütörtök napján - sőt, sok esetben még néhány napig - a csatlakozott éttermek azt vállalják, hogy étlapjuk teljes kínálatából 50%-os engedményt biztosítanak minden kedves vendégük számára. Az 50%-os kedvezmény tehát a számla végösszegére vonatkozik, minden ételre és italra vonatkozik. Az elmúlt két évben már kb. minden ötödik vendéglátóhely - étterem, cukrászda, csárda, büfék, pizzériák, stb. - (összesen közel 1300 vendéglátóhely) csatlakozott a programhoz!

Nem érdemes az asztalfoglalást az utolsó percre hagyni!
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján az jár igazán jól, aki jó előre foglal asztalt a kiszemelt és a programhoz csatlakozott étteremben, mert a helyek nagyon gyorsan elfogynak! Az elmúlt években számos étteremben már két héttel a Torkos Csütörtök napja előtt már minden asztal foglalt volt!

Regisztrálj az Étterem Mesterre, kattints ide!

Regisztrálná éttermét a Torkos Csütörtök-re? Információkért kattintson ide!

Az éttermek csatlakozása már folyik és 2012. február 20-ig tart. Mivel a regisztráció 2012. február 20-ig tehát folyamatosan történik, így a résztvevő vendéglátóhelyek listája is csak február 20. után lesz végleges. Viszont a regisztrációs időszak alatt is elérhető a már csatlakozott éttermek listája! Mentsd el böngésződ kedvencei közé ezt az oldalt!

Az eddig csatlakozott éttermek listája 2012. február 20-ig folyamatosan bővül!

Étterem lista itt!Tudtad, hogy 2010-ben és 2011-ben évente több, mint 200.000 vendéget fogadtak a vendéglátóhelyek Torkos Csütörtök napján? - Foglalj asztalt időben, különben könnyen lehet, hogy lemaradsz az akcióról!

Éttermek figyelmébe!

Az éttermek regisztrációja megkezdődött! Ha Ön étterem tulajdonos, kattintson ide a Torkos Csütrötök 2012 programba való regisztrációhoz! Azok az éttermek és egyéb vendéglátóhelyek, melyek részt szeretnének venni a Torkos Csütörtök 2012 programban, a regisztrációt 2012. február 20-ig tehetik meg, ha ide kattintanak.

A csatlakozás feltételei:
  • 50% kedvezmény az étel- és italfogyasztásból, a számla végösszegéből
  • 2012. február 23-án egész nap, a teljes nyitva tartási időben
  • Készpénzes és bankkártyás (amennyiben lehetőség van rá az év többi időszakában is) fizetési mód elfogadása
  • Választási lehetőség a teljes ’a la carte’ kínálatból (a Torkos Csütörtök hetén és az azt megelőző héten használt ’a la carte’ étlap és itallap választékának és árainak teljes körű megtartása)
  • Külön erre az alkalomra készített úgynevezett „Torkos Csütörtök”, azaz szűkített menüsorral az akcióban részt venni nem lehet
  • Adatszolgáltatás kérdőív kitöltésével: A csatlakozó szolgáltató vállalja, hogy az akció hatékonyságmérésének céljából a Magyar Turizmus Zrt. által összeállított elektronikus szakmai kérdőívet kitölti és a Magyar Turizmus Zrt. számára visszaküldi. Az eredményeket a Magyar Turizmus Zrt. az akcióban résztvevők számára eljuttatja.
A Torkos Csütörtök kedvezmény csak helyben fogyasztásra vonatkozik. Elvitel esetén az éttermeknek nem kell kedvezményt adniuk, de természetesen pozitív irányba ettől eltérhetnek.

Azon éttermek jelentkezését, amelyek ellen 2011-ben jogos panasz merült fel, és az ügy nem zárult mindkét fél számára kielégítő módon, a 2012-es évre a szervezők nem fogadják el.

Torkos Csütörtök

A hagyomány szerint torkos csütörtök napja a farsangi időszak végén, a hamvazó szerda után következik. A Torkocs Csütörtök program szerverzői 2006 óta minden évben meghirdetik országosan az éttermek és más vendéglátóhelyek részére a programban való részvétel lehetőségét. A résztvevő vendéglátóhelyekre egységes és kötelezően betartandó szabályok vonatkoznak - ilyen például az, hogy a csatlakozott éttermek az étlapjuk teljes tartalmából, azaz az ételekből és az italokból is egyaránt 50% kedvezményt biztosítanak Torkos Csütörtök napján. Fontos szabály az is, hogy a csatlakozott éttermek nem állíthatnak elő "speciális", szűkített étlapot az esemény napjára, hanem a mindenkor érvényes étlapjukat kell megtartaniuk.

A résztvevő éttermek ismertsége nő, ami egész évben éreztetheti hatását. A Torkos Csütörtök kezdeményezést a csatlakozott éttermek több, mint 95%-a jó kezdeményezésnek tartja, így a csatlakozó éttermek száma évről évre növekszik. Ez a nap nem csak az éttermek, de azon kedves vendégek számára is kitűnő és ritka lehetőség, akik valamilyen okból nem járnak étterembe. Torkos Csütörtökön összegyűlhetnek a barátok, ismerősök rokonok egy jókedvű és pénztárcakímélő ebédre, vacsorára.

A Torkos Csütörtök programot a Magyar Turizmus Zrt. szervezi. Az etteremmester.hu weboldalon Magyarország közel összes vendéglátóhelye szerepel, melyeknek nem mindegyike vesz részt a Torkos Csütörtök programban; a Torkos Csütörtök programhoz csatlakozott vendéglátóhelyek külön oldalon található.

Torkos Csütörtök étteremlista városonkénti bontásban itt!

A csatlakozott éttermek listáját ezen az oldalon tesszük közzé folyamatos frissítéssel.
Mentse el ezt az oldalt a kedvencei közé és látogasson vissza rendszeresen,
hogy időben foglalhasson asztalt!

Keresés
Copyright 2008-2018 Étterem-Mester