Étterem Mester - Magyarországi étterem kereső

Borszerda 2009 április 29-én! Egy pohár magyar bor ingyen és magyar borok féláron a csatlakozott éttermekben! Éttermi kedvezmények.Regisztráljon vendéglátóhelyet

Regisztráljon látogatóként

Regisztráljon látogatóként

Gyorslinkek

Borszerda 2009

Új! Borszerda 2010 információk megtekintéséhez kattintson ide!

A 2010-es Borszerda dátumok az alábbiak:

  • 2010. június 30.
  • 2010. augusztus 25.
  • 2010. szeptember 30.
  • 2010. november 10.

Borszerda 2010
A 2009-es Borszerdáról

A Torkos Csütörtök után sem áll meg az élet! Az újabb országos éttermi kedvezmények 2009. április 29-én lesz a húsvéti ünnepeket követően!

A kampány neve Borszerda. A szervezők (Magyar Bormarketing Kht.) célja a minőségi magyar borok és a mindennapi mértéktartó borfogyasztás népszerűsítése. Az akció keretein belül a vendégek a Borszerda kampányhoz csatlakozott étteremben minden magyar bor fogyasztásakor 50%-os kedvezményt kapnak, sőt a főétel mellé jár a ház borából egy ajándék pohárral!

A Borszerda 2009 programhoz való csatlakozás feltételei nagyon hasonlóak a Torkos Csütörtök 2009 programéhoz. A csatlakozás feltétele a Borszerdát megelőző héten már érvényes a la carte borlap megtartása a Borszerdáig és minden csatlakozott étterem kivétel nélkül minden magyar bor árából 50%-os kedvezményt köteles adni. Sőt, ha valaki Borszerdán főételt is fogyaszt, ahhoz a ház borából is jár egy pohárral ajándékba (1.5 dl). A kedvezményeket természetesen a csatlakozott éttermeknek teljes nap biztosítaniuk kell. A szervezők még arra is gondoltak, hogy ha netalán az adott étteremnek nem lenne kinevezett házi bora, akkor a Borszerda napjára egy magyar vörös- és egy magyar fehérbort ki kell neveznie házibornak - nincs kibúvó!

A Borszerda 2009 akcióhoz nem csak éttermek, hanem borkereskedők is csatlakozhatnak egyedi ajánlatokkal, ezért érdemes résen lenni!

A szervezők a Torkos Csütörtök nyomdokaiba lépnek, célul tűzték ki, hogy a Borszerda napját az év Magyar Bor és Gasztronómia napjává emelik.

A Borszerda regisztráció lezárult! Kialakult a hivatalosan is csatlakozott éttermek listája!

Az éttermek számára a Borszerda 2009 programra történő regisztráció határideje 2009. április 3. 12:00. Érdemes betartani a regisztrációs határidőt, hiszen aki e regisztrációs dátumot lekési, a nyomtatott sajtóban már nem tud megjelenni. Aki ezt a határidőt lekésné, annak 2009. április 24. 12:00-ig volt lehetősége az online regisztrációra, a későn regisztrálók tehát online felületeken jelennek meg, nyomtatott sajtóban nem.

Kóstolja meg a nevezetes, minőségi magyar borokat e napon féláron!

Regisztráljon honlapunkon, hogy Ön se maradjon le az ország éttermi kedvezményeiről!

Étterem Mester
www.etteremmester.hu
Keresés
Copyright 2008-2018 Étterem-Mester